Sådan fungerer videoovervågning

Videoovervågning er et effektivt værktøj til at sikre sikkerheden og kontrol i virksomheden. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, hvordan man bruger denne type overvågning, så den ikke kan misbruges.

I denne blog post vil vi komme nærmere ind på, hvordan videoovervågning fungerer, og hvad man skal være opmærksom på, når man bruger den.

Kan ses på mobiltelefon og computer

Videoovervågning virker ved, at der bliver taget billeder eller optaget video af virksomhedens område. Disse billeder eller videoer bliver sendt til en central, hvor de kan ses af medarbejdere eller ledere. 

Videoovervågningen kan også sendes til en mobiltelefon eller computer, så man kan følge med i, hvad der sker på afstand. Dette er især praktisk, hvis man f.eks. er på ferie eller i et andet land.

Sikker installation

Det er vigtigt at have en sikker installation af videoovervågning, så man ikke risikerer at den misbruges.  

Det er en god idé at have en medarbejder, der er ansvarlig for installationen af videoovervågningen. På den måde er man sikker på, at videoovervågningen bliver installeret korrekt, og at man ikke risikerer at den bliver misbrugt. 

Med og uden abonnement

Det er muligt at købe videoovervågning med eller uden abonnement. 

Hvis man køber videoovervågning med abonnement, så er det ofte muligt at få en bedre pris, og man får ofte bedre kvalitet. 

Hvis man køber videoovervågning uden abonnement, så er det ofte muligt at få en billigere pris, men man kan ofte opleve dårligere kvalitet. 

Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type videoovervågning man ønsker, før man køber den.

Overvej hvor længe der skal optages video

Det er vigtigt at overveje, hvor længe der skal optages video, så man ikke risikerer at misbruge videoovervågningen. 

Hvis man optager for meget video, så kan man risikere at gå glip af noget, og det kan være farligt. 

Hvis man optager for lidt video, så kan man risikere at gå glip af noget, og det kan også være farligt. 

Det er derfor en god idé at overveje, hvor længe der skal optages video, før man installerer videoovervågningen.

Bliv ved med at holde kameraerne rene

Det er vigtigt at holde kameraerne rene, så man kan se, hvad der foregår. Hvis kameraerne er beskidte, så vil billederne også blive forringet, og det vil være svært at se, hvad der foregår. 

Det kan være en god idé at have en medarbejder, der er ansvarlig for at holde kameraerne rene. På den måde er man sikker på, at kameraerne altid er rene, og at man kan se, hvad der foregår.

Sørg for at have nok kameraer

Det er vigtigt at have nok kameraer, så man kan dække hele virksomhedens område. Hvis man ikke har nok kameraer, så kan man risikere at gå glip af noget, og det kan være farligt. 

Det er især vigtigt at have kameraer ved indgange og udgange, så man kan se, hvem der kommer og går. På den måde kan man holde styr på, hvem der er i virksomheden, og hvem der ikke er.

Sørg for at have god belysning

Det er vigtigt at have god belysning, så kameraerne kan tage gode billeder. Hvis der er for lidt lys, så bliver billederne dårlige, og det kan være svært at se, hvad der foregår. 

Det er især vigtigt at have god belysning ved indgange og udgange, så kameraerne kan tage gode billeder af personer, der kommer og går. På den måde kan man se, hvem der er i virksomheden, og hvem der ikke er.

Konklusion

Videoovervågning er et effektivt værktøj til at sikre sikkerheden og kontrollen i virksomheden. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, hvordan man bruger denne type overvågning, så den ikke kan misbruges.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os