Oplever du også langsomt internet, udfald eller manglende dækning?

Med streamingtjenester, Smart-TV, bærebare computere, smartphones og andre IoT enheder er det vigtigt at dit netværk fungerer optimalt. Vi kan hjælpe med at montere netværksstik og udskifte gamle kabler. Vi hjælper med at konfigurere din router og trådløse netværk og eventuelt opsætter et eller flere access points. Uanset hvad, sikrer vi optimal hastighed i hele husstanden.

Bestil TK-TEK til et netværks-tjek og få installeret netværk i boligen eller på kontoret. Vi gennemgår din nuværende netværksinstallation og trådløse netværk. Vi tager en snak om hvilke udfordringer du oplever og hjælper med at løse det. Vi kan hjælpe med en ny og bedre router, der giver dig fuld fart på kontoret, i stuen og resten af boligen.

Nye netværkskabler

Teknologien udvikler sig hurtigt og med et stigende behov for at have SmartTV, IoT, computere, smartphones, tablets osv. på internettet er mange ældre installationer udfordret. Vi kan hjælpe dig med at opgradere husets installation til nyeste standard og sikre at alle dine enheder kører problemfrit.

Trådløst netværk

Vi installere og opsætter dit trådløse netværk, så du er dækket i hele boligen, uden udfald eller langsom forbindelse. Har du et stort hus, montere vi trådløse Access Points, som forlænger og forstærker dit trådløse netværk til de yderste kroge af huset.

Stabil forbindelse

Har du behov for en stabil forbindelse til at spille online eller generelt har problemer med at streame uden at Netflix skal loade? Så kontakt os her eller ved at udfylde formularen til højre.

Hvem får opgraderet netværket?

Både private og erhverv får opgraderet boligens eller kontorets netværk. Manglende dækning, i en hverdag med stadig større behov for at være online kræver det en stabil og hurtig forbindelse. Vi opgradere til nye kabler, rådgiver i placering og montere eventuelt et trådløst Access Point for optimal dækning.

Luk
Luk besked
Covid-19

TK-TEK A/S har åbent som normalt.

Vi servicerer stadig både detail, erhverv og private. Vores personale bliver testet, holder afstand og tager hensyn til andre på arbejdspladsen / i boligen.

Kontakt os